За нас

Магазин VIZION е онлайн магазин за обувки и облекло, разполагащ с голямо разнообразие на модели на достъпни цени. Водещата ни цел е да предложим на клиентите си качествени продукти, произведени от утвърдени български производители и внос от страните с най-силно развити пазари. Продуктите са съобразени с последните модни тенденции, с което вярваме, че ще задоволим всички желания и вкусове.

Официалните тоалети които предлагаме, са подбрани от естествени материи, в красиви цветове. Някои от тях имат ръчно изработени нашивки от пайети и камъни. Тоалетите ще допринесат за вашата елегантност, феерия и стил в балната вечер, сватба, коктейл или друго тържество.

За Контакти
тел. 0889 78 18 58
email: nikol_sn@abv.bg

ГР. СЛИВЕН

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в магазин Магазин VIZION

Условия за ползване

Прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин. Ако решите да го ползвате за покупки ще означава, че сте съгласни с нашите условия.

Това е информационно – търговска система на магазин "Визион" - Сливен. Ние имаме правото по всяко време да променяме съдържанието й и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекратим използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. Всеки един потребител на системата е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

Към всеки закупен продукт Вие ще получите и гаранционна карта, в която ще са описани гаранционните условия при ползването му

Необходими условия, за да се направи поръчка:
1. Валиден email адрес.
2. Вярно попълнени адреси за доставка и фактуриране.
3. Вярно попълнени данни за контакт.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Купувам”. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и магазин Визион. При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас по телефона или e-mail за уточняване на времето на доставка. В допълнителен e-mail ще получите номера на товарителницата на куриерската фирма. Чрез него ще можете да получите информация от избраната куриерска фирма къде точно се намира в момента Вашата пратка.

Ограничения
Потребителите на магазина нямат право:
1. Да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично наше разрешение.
2. Да ползват автоматизирани системи за сваляне (download) на каквато и да било информация от http://www.obuvkiiobuvki.bg
3. Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация (flood).
4. Потребителите нямат право да ползват screenshot на http://www.obuvkiiobuvki.bg без изрично наше разрешение.

Този електронен магазин може да съдържа линкове към други сайтове. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.

Други условия
Не носим отговорност:
1. За пропуснати ползи имащи отношение към актуалността и съдържанието на изложените в сайта оферти.
2. За изложената информация или последиците от ползването на други уебсайтове, до които www.obuvkiiobuvki.bg осигурява връзка.
3. Спрямо клиента в случай на липса на складова наличност на оферирана стока или друга невъзможност оферираната стока да бъде доставена на клиента веднага, или в уговорения срок.

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в Магазин VIZION

Политика за поверителност

Нашата система съхранява данни като имена, пароли за влизане в клиентската система, имейл, телефон и адрес за своите клиенти, единствено за целите на продажба и доставка на стоки. Вашите данни ще бъдат използвани за инструкция към куриерските фирми за доставка на стоките до посочен от вас адрес. Посоченият имейл и телефон може да бъдат използвани от нас за допълнителна кореспонденция в случай на нужда от допълнително уточняване за вашата поръчка или други извънредни случаи свързани с доставката или качеството на стоките. При съгласие от Ваша страна, на посочения имейл може да изпращаме от време на време кратки съобщения свързани с актуални промоции или нови стоки. Магазин VIZION не разпространява и не предава на трети страни Вашите данни.

За да идентифицираме вашето посещение в системата, ние използваме кукита - малък фрагмент текст, който се записва на вашия компютър докато разглеждате сайта. Кукитата се използват за да идентифицират Вас и стоките, които сте избрали в кошницата, преди да ги поръчате. При неактивност от ваша страна, след кратък период от време (30min), кукитата се изтриват автоматично от вашия компютър и от нашата система. Това означава, че вашата потребителска сесия и стоките, които сте избрали, но не сте поръчали, ще бъдат автоматично заличени след 30min, както от вашия компютър, така и от сървърите на obuvkiiobuvki.bg.

Контактна информация
Ако имате някакви въпроси или мнения, можете да се свържете с нас на следния email:
Email: nikol_sn@abv.bg

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в Магазин VIZION