Плащания и доставка

Магазин VIZION използва услугите на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Всичко покупки се изпращат до клиента с наложен платеж и Вие плащате когато получите стоките. Цената за доставка се поема от клиента и не е включена в цената на стоката. Ако поръчате до офис на ЕКОНТ - цената е около 4лв, но може да варира в зависимост от населеното място. За доставка до посочен от клиента адрес - около 6лв. В случай, че в населеното място, където живеете няма офис на ЕКОНТ, цената за доставката ще бъде около 8лв.

Стоките се доставят за 1 до 3 работни дни. Поръчки след 15.00 часа се обработват на следващия ден.
Важно: Ние се грижим за нашите клиенти и затова всички стоки се изпращат с опция за предварителен преглед и тест.

Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в Магазин VIZION

Гаранция на стоките и условия за връщане

Ние много добре знаем, че избора на обувки и облекло в интернет е трудна задача и клиентките ни могат да останат разочаровани по различни причини - несъответствие с размерите, проблеми с ходилото на обувките, или просто стоката не ви харесва, защото не си подхожда с прическата, роклята или маникюра. За това Ви гарантираме, че можете спокойно да ни ги върнете (евентуално с опция за подмяна).

В случай, че искате да ги върнете, най-учтиво Ви молим това да стане в запазена оригинална опаковка, с етикетите, и обувани/обличани само за тест. Връщането на стоките може да стане в срок до 7(седем) работни дни, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП - закона за защита на потребителите.

Разходите за връщането на стоките са за ваша сметка.
Ние ще Ви възстановим сумата на покупката по банков път в рамките на 5(пет) работни дни след като получим обратно стоките и ваше обаждане по телефона. Моля, използвайте телефона за вързка, публикуван в началото на всяка страница от сайта ни или 0889 78 18 58. Моля, не използвайте контактната форма или нашия имейл за да ни уведомявате за връщане на стоки.