Плащания и доставка

Магазин VIZION извършва доставката на поръчаните през on-line магазина стоки чрез куриерска фирма SPEEDY (Спиди). Доставката се извършва до входната врата на сградата посочена като адрес за получаване или до посочен офис на куриерската компания.

  • Цена на доставка до офис на Спиди- 2.99 лв. за пратка плюс 0.6% от пощенския паричен превод, но не по малко от 0.60 лв. с ДДС
  • Цена на доставка до адрес посочен от клиента – 5.40 лв. за пратка плюс 0.6% от пощенския паричен превод, но не по малко от 0.60 лв. с ДДС

Цената за доставка се поема от клиента и не е включена в цената на стоката; цената на доставката може да варира в зависимост наложния платеж и от населеното място. Стоките се доставят за 1 до 3 работни дни. Поръчки след 15.00 часа се обработват на следващия ден.

Важно: Ние се грижим за нашите клиенти и затова всички стоки се изпращат с опция за предварителен преглед и тест.
Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване в Магазин VIZION

Гаранция на стоките и условия за връщане

Ние много добре знаем, че избора на обувки и облекло в интернет е трудна задача и клиентките ни могат да останат разочаровани по различни причини - несъответствие с размерите, проблеми с ходилото на обувките, или просто стоката не ви харесва, защото не си подхожда с прическата, роклята или маникюра. За това Ви гарантираме, че можете спокойно да ни ги върнете (евентуално с опция за подмяна).

В случай, че искате да ги върнете, най-учтиво Ви молим това да стане в запазена оригинална опаковка, с етикетите, и обувани/обличани само за тест. Връщането на стоките може да стане в срок до 14(четиринадесет) работни дни, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП - закона за защита на потребителите.

Разходите за връщането на стоките са за ваша сметка.
Ние ще Ви възстановим сумата на покупката по банков път в рамките на 5(пет) работни дни след като получим обратно стоките и ваше обаждане по телефона. Моля, използвайте телефона за вързка, публикуван в началото на всяка страница от сайта ни или 0889 78 18 58. Моля, не използвайте контактната форма или нашия имейл за да ни уведомявате за връщане на стоки.